More
  ΑρχικήΕλλάδαΣυνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του Μπάμπη - «Ζητούσε έναν χρόνο...

  Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του Μπάμπη – «Ζητούσε έναν χρόνο από τον κρεοπώλη τα €17.000 και αυτός τον κορόιδευε» λέει φίλος του 31χρονου

  Δημοσιεύθηκε:

  Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, καθώς ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό, ο 50χρονος κρεοπώλης, ισχυρίστηκε πως είχε κάνει χρήση χασίς και δεν θυμάται τις κινήσεις του.

  Μάλιστα, όπως αναφέρει το pelop.gr ο 50χρονος κρεοπώλης είπε στους αστυνομικούς πως «κάτι κάναμε στο αμάξι, αλλά δεν θυμάμαι», τονίζοντας πως είχε κάνει χρήση χασίς και για τον λόγο αυτό έχει κενά μνήμης.

  Ειδικότερα, στην αιτιολογία του ο κρεοπώλης κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας, επειδή κατείχε παράνομα ένα μαχαίρι 10 εκατοστών, κατέθεσε ότι έκανε χρήση χασίς και γι’ αυτό δεν θυμάται τις κινήσεις μόλις άφησε τον Μπάμπη στο σημείο των ΤΕΙ Μεσολογγίου.

  Ωστόσο, αυτό που πλέον εξετάζει με μεγαλύτερες πιθανότητες η ΕΛ.ΑΣ. είναι το σενάριο που θέλει τον 31χρονο Μπάμπη να μην αποβιβάζεται στο σημείο πίσω από τα ΤΕΙ του Μεσολογγίου, όπως είχε καταθέσει αρχικά ο 50χρονος που τον μετέφερε.

  «Ολα θα πάρουν τον δρόμο τους όταν βρεθεί ο Μπάμπης» διατείνονται οι ερευνητές της υπόθεσης. Εκτιμούν δε, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι αν εντοπισθεί νεκρός και έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας πάραυτα θα «φθάσουν» στον δράστη, γιατί έχουν ατράνταχτα στοιχεία που δένουν το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

  «Ο Μπάμπης ζητούσε έναν χρόνο από τον κρεοπώλη τα €17.000 και αυτός τον κορόιδευε»

  Ο αδελφικός φίλος του Μπάμπη Κούτσικου, ο οποίος μίλησε με τον 31χρονο άνδρα στο τηλέφωνο λίγο πριν εξαφανιστεί το βράδυ της Πέμπτης και του εκμυστηρεύτηκε ότι θα συναντούσε τον 50χρονο κρεοπώλη για να πάνε μαζί για κυνήγι μιλάει για πρώτη φορά στο protothema.gr. Ο επί 12χρόνια αδελφικός φίλος του Μπάμπη, αναφέρει στο protothema.gr για τη σχέση που είχε ο Μπάμπης με τον κρεοπώλη κι ότι ο 31χρονος είχε δανείσει τα 17.000 ευρώ στον κρεοπώλη πριν ένα χρόνο για να αγοράσει κρέατα κι ο 50χρονος όλο αυτό το διάστημα, τον κορόιδευε ότι θα του τα δώσει και δεν του τα έδωσε ποτέ.

  «Λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί ο Μπάμπης, την Πέμπτη το απόγευμα, περίπου στις 18:30, τον πήρα τηλέφωνο και του είπα να έρθει από το σπίτι μου να ψήσουμε και μετά να βγούμε έξω με την παρέα μας.

  Μου αρνήθηκε κι ενώ τον άκουσα στο τηλέφωνο προβληματισμένο, σαν να μην ήθελε να μου πει , επέμεινα και του λέω «Μήπως θα βγεις με καμία κοπέλα και δεν έρχεσαι μαζί μας;» . Εξακολουθούσε να αρνείται και να είναι προβληματισμένος και τότε μου είπε : «Θα πάω για κυνήγι με τον Μ…….(τον 50χρονο κρεοπώλη)». Μου το αποκάλυψε και του είπα, να προσέχει. Λίγες ώρες αργότερα το ίδιο βράδυ, του έστειλα μήνυμα του Μπάμπη για να δω αν είναι καλά και του έγραψα: «Πιάσατε τίποτα στο κυνήγι;» και το μήνυμα δεν το είδε ποτέ. Και μετά και την επόμενη μέρα, τον έπαιρνα συνέχεια τηλέφωνα, είχα ανησυχήσει κι εγώ κι η οικογένειά του και πήγαμε στην αστυνομία να δηλώσουμε εξαφάνιση.

  Με τη δική μου την κατάθεση έμαθε η αστυνομία ότι ο Μπάμπης θα πήγαινε για κυνήγι με τον 50χρονο. Όλα αυτά τα είπαμε τηλεφωνικά με τον Μπάμπη. Δεν υπάρχει άλλος φίλος που θα συναντούσε ο Μπάμπης εκείνο το βράδυ και ο 50χρονος δεν ήταν φίλος μας . Ο 50χρονος είχε ζητήσει 17.000 ευρώ δανεικά από τον Μπάμπη πέρυσι για να αγοράσει κρέατα με την προϋπόθεση ότι θα του τα επέστρεφε.

  Επί ένα χρόνο ο Μπάμπης ζουσε με αυτό το σαράκι, για το πότε θα του επιστρέψει ο 50χρονος τα χρήματα γιατί το παιδί τα χρειαζόταν τα χρήματα. Ο Μπάμπης ήταν συνέχεια σκεπτικός και προβληματισμένος . Μου έλεγε «Ο Μ……. δεν μου τα δίνει, δεν τα έχει τώρα και μου είπε θα μου τα δώσει αργότερα ….» και δεν του τα είχε δώσει ένα χρόνο τώρα.

  Όποτε συναντούσα τον Μπάμπη είχε μεγάλο άγχος για το πώς θα πάρει τα χρήματα από τον 50 χρόνο. Εν τω μεταξύ αυτός, όταν συναντούσε τον Μπάμπη έξω και ήμουν εγώ μπροστά, του έλεγε ο 50χρονος «Έλα από το μαγαζί μου να τα πούμε …» ή ξεμονάχιαζε τον Μπάμπη και του μιλούσε . Ποτέ δεν μιλούσε μπροστά σε τρίτους.

  Με τον Μπάμπη είμαστε 12χρόνια φίλοι, πάντα και σε εμένα που είμαι αδελφικός του φίλος και στην οικογένειά του έστελνε μήνυμα, έπαιρνε τηλέφωνο και μας έλεγε που βρισκόταν . Δεν εξαφανιζόταν ποτέ … Πολύ φοβάμαι ότι κάτι κακό του έχει συμβεί και δεν θέλω να το πιστέψω» λέει αποκλειστικά στο protothema.gr ο αδελφικός φίλος του Μπάμπη Κούτσικου.

  «Έχει πέσει σε αντιφάσεις»

  Το πρωί της Πέμπτης, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης μίλησε στο Mega σημειώνοντας ότι: «Υπάρχει ένας κενός χρόνος μιας ώρας περίπου από το σημείο που άφησε τον Μπάμπη ο κρεοπώλης, μέχρι το σπίτι του», ενώ στη συνέχεια εξήγησε:

  «Αυτή η διαδρομή είναι 7 με 8 λεπτά. Δεν υπάρχει περίπτωση να την κάνεις πάνω από 8 λεπτά, εκεί χάνεται μια ώρα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που είναι στο κάδρο δεν μπορεί να δικαιολογήσει, δε θυμάται, αυτό το κενό».

  Ο ιδιωτικός ερευνητής συμπλήρωσε στη συνέχεια:

  «Την Πέμπτη τον καλεί ο Μπάμπης να πάει στο σπίτι να τον πάρει για να τον πάει σε ένα σημείο στην παλιά εθνική Μεσολογγίου – Ιωαννίνων σε ένα σημείο που είναι τα ΤΕΙ, ερημιά. Θα πήγαινε για κυνήγι. Εγώ ξέρω ότι όταν οι άνθρωποι πηγαίνουν για κυνήγι πηγαίνουν με τις φόρμες και όχι ντυμένοι καλά. Του λέει του ανθρώπου που είναι στο κάδρο ότι θα πάω με έναν φίλο μου. Αρχικά τον ρωτάει, και είπε ότι δεν του απάντησε ο Μπάμπης αλλά δεν είχε κανέναν λόγο να του κρύψει με ποιον θα πάει. Εκ των υστέρων λέει ότι θα πήγαινε με τον τάδε, τον οποίο τον καλεί η αστυνομία και ο άνθρωπος αρνείται ότι θα πήγαινε και ότι είχε επαφή με τον Μπάμπη. Είναι μια αντίφαση του ανθρώπου που είναι στο κάδρο».

  Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή, δεν είναι η μόνη αντίφαση στην οποία έχει υποπέσει ο 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος τόνισε:

  «Δεύτερη αντίφαση είναι το γεγονός ότι δεν μπορεί να καλύψει το κενό της μιας ώρας. Τρίτο σημείο είναι ότι ο Μπάμπης τού είχε δανείσει 17.000 ευρώ και λίγες μέρες πριν του είχε πει ότι μέχρι το Σαββατοκύριακο θέλει τα χρήματά του. Έχει πάρα πολλά κενά».

  Αναφορικά με το προφίλ του κρεοπώλη, ο κ. Τσούκαλης ανέφερε:

  «Όταν πάμε και ρωτάμε για το προφίλ του σε μια επαρχιακή πόλη, όλοι λένε καλός άνθρωπος. Σιγά σιγά αρχίζουν και ανοίγουν τα στόματα. Το προφίλ του, με αυτά που έμαθα εγώ, δεν είναι και το καλύτερο. Είναι ένας άνθρωπος βίαιος και με τις δύο γυναίκες του επίσης βίαιος, ακόμα και δημόσια. (…) Αν κάπου είναι ο άτυχος Μπάμπης αυτήν την στιγμή, είναι πολύ δύσκολη η ανεύρεση. Είναι πάρα πολύ δύσκολη περιοχή».

  Κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Ερευνών στις έρευνες

  Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου κρίνεται ως δύσκολη, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έδωσε εντολή να μεταβεί άμεσα στο σημείο κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, όπως και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, για να πάρει μέρος στις έρευνες.

  Η εντολή αυτή δόθηκε για να μεταβούν στο σημείο τα κλιμάκια και να συνδράμουν στις έρευνες, να ενισχύσουν τους συναδέλφους του Μεσολογγίου και των Πατρών, ώστε να εξιχνιαστεί η υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου, που όσο περνούν οι μέρες παίρνει την τροπή της εγκληματικής ενέργειας.

  Νέο βίντεο ντοκουμέντο εξετάζει η ΕΛΑΣ

  Νέο βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τις κινήσεις του κρεοπώλη μετά τη συνάντησή του με τον 31χρονο Μπάμπη στο Μεσολόγγι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

  Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύει το messolonghivoice.gr, ο 50χρονος κρεοπώλης ψωνίζει χαρτί κουζίνας από μίνι μάρκετ και φαίνεται νευρικός. Μάλιστα, έχει καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος να μπαίνει σε αυτό περίπου στις 21:30 της 4ης Ιανουαρίου, μετά δηλαδή τη συνάντησή του με τον εξαφανισμένο από τότε 31χρονο Μπάμπη.

  Τελευταία νέα

  Πυρκαγιά στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας: Επιχειρούν 18 Πυροσβέστες με 9 Οχήματα και 5 Αεροσκάφη

  Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/07) στη Φιλιππιάδα της Πρέβεζας. Στην επιχείρηση κατάσβεσης...

  Τραγικό τέλος: Θάνατος ηλικιωμένου από πτώση στο μπάνιο της κατοικίας του

  Νεκρός εντοπίστηκε στο μπάνιο του σπιτιού του, ένας ηλικιωμένος άνδρας, στην Τριών Ναυάρχων, στην...

  Πολυτέλεια οι διακοπές για τους Έλληνες: Ακόμη πιο ακριβά φέτος τα εισιτήρια και η διαμονή στα νησιά

  Πολυτέλεια οι διακοπές για τους Ελληνες, με πέντε στους δέκα να δηλώνουν πως δεν...

  Ελληνικά Κεράσια Στην Ευρωπαϊκή Λίστα Απάτης: Εντοπίστηκε Απαγορευμένο Φυτοφάρμακο

  Η υπόθεση των ελληνικών κατεψυγμένων κερασιών, που εντοπίστηκαν με απαγορευμένο φυτοφάρμακο, έχει προσθέσει ένα...

  Περισσότερα

  Πυρκαγιά στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας: Επιχειρούν 18 Πυροσβέστες με 9 Οχήματα και 5 Αεροσκάφη

  Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/07) στη Φιλιππιάδα της Πρέβεζας. Στην επιχείρηση κατάσβεσης...

  Τραγικό τέλος: Θάνατος ηλικιωμένου από πτώση στο μπάνιο της κατοικίας του

  Νεκρός εντοπίστηκε στο μπάνιο του σπιτιού του, ένας ηλικιωμένος άνδρας, στην Τριών Ναυάρχων, στην...

  Πολυτέλεια οι διακοπές για τους Έλληνες: Ακόμη πιο ακριβά φέτος τα εισιτήρια και η διαμονή στα νησιά

  Πολυτέλεια οι διακοπές για τους Ελληνες, με πέντε στους δέκα να δηλώνουν πως δεν...