Οι παραγωγοί μανταρινιών της Θεσπρωτίας συγκεντρώθηκαν στο Ασπροκκλήσι και συζήτησαν τους τρόπους με τους οποίους θα συγκρατήσουν τις τιμές που θα πρέπει να έχει το προϊόν λόγω του αυξημένου κόστους παραγωγής.
Από το σύνολο των παραγωγών συμφωνήθηκε ότι η κατώτερη τιμή δεν μπορεί να είναι μικρότερη από τα 38 λεπτά, ώστε να μπορεί και ο παραγωγός να έχει ένα μικρό κέρδος.
Ταυτόχρονα συζήτησαν την οργάνωση σε ομάδες παραγωγών, ώστε να μπορούν να συναποφασίζουν όλοι μαζί για το τι μέλλει γενέσθαι με τα εσπεριδοειδή και να ακούγεται η φωνή τους.